Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Horn wiring

  1. #11
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Worcestershire
    Age
    43
    Posts
    1,939
    I don’t think there’s is a relay in the Pilgrim harness??

    If the purple wire shows no current at the horn the issue is in or from the fuse box. The purple wire does touch the switch.

  2. #12
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Waterlooville
    Age
    44
    Posts
    94
    I have power to the purple at the horn and on the return in the steering boss. But no horn?
    I also noticed the power goes through to this without inserting the key!? is that normal?
    Blog: http://pilgrimcobra.wordpress.com


  3. #13
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Waterlooville
    Age
    44
    Posts
    94
    Quote Originally Posted by Sportstog View Post
    I have power to the purple at the horn and on the return in the steering boss. But no horn?
    I also noticed the power goes through to this without inserting the key!? is that normal?
    I connected a piece of wire to the live wire in the steering boss and earthed it and horn sounded. I'm assuming the steering boss itself isn't earthed properly so when its pressed it doesn't sound.
    Blog: http://pilgrimcobra.wordpress.com


  4. #14
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Waterlooville
    Age
    44
    Posts
    94
    UPDATE!

    Took the steering boss apart and found the problem. I had worked it all up correctly but it looked like one of the wires had come loose and wasn't connected.
    Sorted that, taped it all up to make sure, put it all back together and BEEP BEEP! sorted phew ... all that panicking over that!

    Live goes on 6 days to IVA and I'm pretty much there and ready now
    Blog: http://pilgrimcobra.wordpress.com


  5. #15
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    My Garage
    Posts
    906
    Quote Originally Posted by Sportstog View Post
    UPDATE!

    Took the steering boss apart and found the problem. I had worked it all up correctly but it looked like one of the wires had come loose and wasn't connected.
    Sorted that, taped it all up to make sure, put it all back together and BEEP BEEP! sorted phew ... all that panicking over that!

    Live goes on 6 days to IVA and I'm pretty much there and ready now
    Youll get there just in time for a hot summer (Im the persistant Optimist)
    MKIII Pilgrim Sumo. 3.5 Litre Rover V8

    https://classiccartouring.com
    For Touring and Camping


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •