Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Adding pics

  1. #11
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Leeds
    Posts
    2,731
    @RCAK - what issues are you getting when trying those 8,9,10 options? You need to make sure you copy all the text from one of the top 3 options:

    Linked Thumbnail:



    Linked Medium:


    Medium Image:


    The HTML code option i don't believe the forums supports.

    rgds
    Gary
    Conny - A Carnival Red Metallic (paint code Ref: Jag CGG/1811) Southern Roadcraft V8 ( SRV8 ) with 383ci stroker chevy.

  2. #12
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Walsall
    Age
    44
    Posts
    139
    yep tried that Gary but not working for me, doesn't seem to copy.

    Cheers

    Richard

  3. #13
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Walsall
    Age
    44
    Posts
    139
    Hi Gary finally got it to work.
    Cheers

  4. #14
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Leeds
    Posts
    2,731
    Hmm, now that is really strange Richard. Is this on a PC/Laptop or Mac or phone, what browser you using.

    When you click in one of the fields, it should turn blue, once it has, then Ctrl+C to copy, Ctrl+V to paste into post

    If not turning blue, then click in the field at the beginning of the text, press Ctrl+Shift+End - this should highlight all the text in the field, then Ctrl+C to copy (sorry if teaching you to suck eggs on how to select text in a field - lol)


    rgds
    Gary
    Conny - A Carnival Red Metallic (paint code Ref: Jag CGG/1811) Southern Roadcraft V8 ( SRV8 ) with 383ci stroker chevy.

  5. #15
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Walsall
    Age
    44
    Posts
    139
    All sorted now Gary.

    Cheers

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •