Results 1 to 2 of 2

Thread: Speedo

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    nottm/derbys border
    Posts
    738

    Speedo

    has anyone had problems with ETB electronic speedo mileage not displaying its just blank, ETB says it could be damp, Pete

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Location Location is a crap TV program
    Posts
    8,045
    Quote Originally Posted by pete knighton View Post
    has anyone had problems with ETB electronic speedo mileage not displaying its just blank, ETB says it could be damp, Pete
    That's been an issue with the ETB speedo's for ages, I took mine apart and cleaned up all of the 'rubber type' contact between the display and the circuit board, that sorted it out for a while but its gone back to being blank again! As soon as the weather warms up it will work again. Its not an issue for the MOT but is APITA if you are on limited mileage for your insurance and the renewal comes up in the middle of winter, I end up taking the speedo out of my car and leaving it in the house for a day so it gets a chance to warm up before I can get the mileage info from it.
    I refuse to engage in a battle of wits with an unarmed opponent.


    Rules for buying 'Go Faster' parts:-

    If it's fast and cheap then it's not good.
    If it's cheap and good then it's not fast.
    If it's good and fast then it's not cheap!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •